Tante Door kip

Sinds November 2013 zijn wij gecertificeerd voor de verkoop van Tante Door Kip. Wij verkopen, en verwerken uitsluitend kip van Tante Door. Tante Door is een geheel open project waarbij iedereen alles mag zien,vragen en weten.

Kijk in de stallen van de kippen via de webcam op www.tantedoorkip.nl In de winkel hebben wij mooie folders voor U klaar liggen!

Rust en ruimte

Het ras is Ross Ranger dit is een langzaam groeiend ras. Tante Door Kip groeit op in een ruime stal en de boer laat haar in alle rust groeien. Door de ramen en deuren in de stal heeft Tante Door een natuurlijk dag- en nachtritme en gaat daarom ook rusten zodra de avond valt.

scharrelkip

100% Hollandse kip

Tante Door kip is echt 100% Hollands. De kippen worden geboren in de Achterhoek en groeien daar en in Brabant op in een ruime stal. Door de ramen en deuren heeft de Tante door Kip frisse lucht en een natuurlijk dag- en nachtritme.

Voeding

Tante Door beschikt de hele dag over vers water en gestrooide granen, het voer is coccidiostatica vrij. Het voer is 100% plantaardig met mineralen en vitaminen. Het vlees van Tante Door is antibiotica vrij

Binnen het gehele Tante Door concept wordt geen antibiotica gebruikt. Dit houdt in dat het gebruik van antibiotica zoveel mogelijk proberen uit te sluiten. Op het moment dat onze Tante Door kippen ziek worden en natuurlijke middelen niet werken krijgen zij na goedkeuring van de dierenarts antibiotica toegediend door de dierenarts. Deze kippen zullen vervolgens niet onder het concept Tante Door verkocht worden. 

Geniet van 100% Hollandse kip

Het Tante Door kippenvlees wat u bij ons kunt vinden is van hoogstaande kwaliteit.

Ons scharrelvlees wordt lokaal geproduceerd en verkocht, waardoor bij ons het meest verse stukje vlees in de winkel ligt.,

Een betere keuze

We kunnen niet in één dag de wereld verbeteren, maar samen met doen we elke dag een stapje. Onze producten zijn gericht op continue verbetering in opgroei, voeding en leefwijze.

Kom gerust een kijkje nemen in de winkel en hopelijk tot snel!

deVleespot-Haarlem