Scharrel rundvlees

Het rundvlees in onze winkel is van echte top kwaliteit en voldoed aan de hoogste eisen! Door te werken met halve en hele runderen komt alles in onze winkel van hetzelfde rund, van riblappen tot vleeswaren alles van dezelfde kwaliteit en uit eigen keuken!

Grablond runderen lopen een groot deel van het jaar buiten in de wei, hebben minimaal 2 keer gekalfd en worden op een duurzame manier afgemest.

Natuurlijke voeding zonder toegevoegde antibiotica

Een ander belangrijk punt bij de scharrelveehouderij is de voeding die de dieren krijgen. In de intensieve veehouderij mengt men preventief verschillende medicijnen en antibiotica door het drinkwater. In de scharrelveehouderij gebeurt niet en krijgen de dieren uitsluitend plantaardige voeding zonder toegevoegde middelen.

scharrelslagerij-haarlem-scharrelrunderen
nederlands-scharrelvlees

Ambachtelijk rundvlees van Nederlandse bodem

De runderen gemest door onze huismester worden op een ouderwetse, diervriendelijke en duurzame manier gemest zodat we verzekerd zijn van rundvlees met een hoge kwaliteit met een mooie donker rode kleur en vrij van residuen . Hierdoor is de smaak en de malsheid van TOP kwaliteit

Al het vlees en voer komt van eigen bodem, wat goed is voor het milieu. In het voer van de koeien wordt lijnzaad toegevoegd om het vlees van nog meer gezonde voedingsstoffen te voorzien, waaronder omega 3 & 6. Het rundvlees is steviger en malser omdat de dieren voldoende tijd, ruimte en licht hebben gehad om te groeien. 

Vlees met een ouderwetse smaak. Deze runderen behoren tot de top van Nederland! De runderen lopen in Ter Aar en Aarlanderveen in het groene hart.

Een (h)eerlijk stuk rundvlees

Het vlees wat u bij ons kunt vinden is van hoogstaande kwaliteit. De kwaliteit van het vlees, duurzaamheid en het welzijn van de dieren staat bij ons centraal. 

Naast het dieren welzijn komt het scharrelen ook de smaak van het vlees ten goede. Het vlees is steviger en malser omdat de dieren voldoende tijd, ruimte en licht hebben gehad om te groeien. 

Kom gerust eens langs in de winkel, of bestel via de webshop en hopelijk tot snel!

scharrelslagerij-de-vleespot-haarlem-winkel-voorkant