scharrelslagerij-scharrelrunderen

Scharrel rundvlees

Het rundvlees in onze winkel is van echte top kwaliteit en voldoed aan de hoogste eisen! Door te werken met halve en hele runderen komt alles in onze winkel van hetzelfde rund, van riblappen tot vleeswaren alles van dezelfde kwaliteit en uit eigen keuken!

Grablond runderen lopen een groot deel van het jaar buiten in de wei, hebben minimaal 2 keer gekalfd en worden op een duurzame manier afgemest.
Al het vlees en voer komt van eigen bodem, wat goed is voor het milieu. In het voer van de koeien wordt lijnzaad toegevoegd om het vlees van nog meer gezonde voedingsstoffen te voorzien, waaronder omega 3 & 6.

Het rundvlees is steviger en malser omdat de dieren voldoende tijd, ruimte en licht hebben gehad om te groeien, kortom vlees met een ouderwetse smaak!

Meer informatie

Scharrel varkensvlees

wij verkopen uitsluitend duurzaam Scharrel varkensvlees. Vlees wat duurzaam gefokt is en waar het dierwelzijn hoog in het vaandel staat. Al ons varkensvlees snijden wij in onze eigen slagerij uit. Heeft u speciaal wensen op dit gebied? Geef het dan aan bij ons en we maken het voor u klaar.
Ons varkensvlees is afkomstig van Natuurlijk Scharrelvlees te Zelhem.
Natuurlijk Scharrelvlees is de enige leverancier van scharrelvlees van Nederlandse bodem. De dieren krijgen uitgebalanceerd granen voer met natuurlijke Lijnzaadolie als toevoeging, zonder de toevoeging van antibiotica en groeibevoorderaars.

Verantwoord Varkensvlees

De stallen voor scharrel vee zijn groter waardoor de dieren meer licht, lucht en ruimte hebben. Ook is er voldoende stro aanwezig in de stallen, dit is o.a. voor het comfort, maar dient ook als speel- en afleidingsmateriaal (voorkomt namelijk staartbijten).
Het varkensvlees is mals, mooi van kleur en ouderwets lekkere van smaak. Omdat de dieren voldoende tijd, ruimte en licht hebben gehad om te groeien.

Meer informatie
scharrelslagerij-scharrelvarken
scharrelslagerij-tante-door-kip

Tante Door Kip

Sinds November 2013 zijn wij gecertificeerd voor de verkoop van Tante Door Kip. Wij verkopen, en verwerken uitsluitend kip van Tante Door. Tante Door is een geheel open project waarbij iedereen alles mag zien,vragen en weten.

Kijk in de stallen van de kippen via de webcam op www.tantedoorkip.nl In de winkel hebben wij mooie folders voor U klaar liggen!

100% Hollandse kip

Tante Door kip is echt 100% Hollands. De kippen worden geboren in de Achterhoek en groeien daar en in Brabant op in een ruime stal. Door de ramen en deuren heeft de Tante door Kip frisse lucht en een natuurlijk dag- en nachtritme.

Meer informatie

Een stuk scharrelvlees is puur natuur, en dat proeft u!

Het vlees wat u bij ons kunt vinden is van hoogstaande kwaliteit. De kwaliteit van het vlees, duurzaamheid en het welzijn van de dieren staat bij ons centraal. Door die reden werken wij alleen met de beste leveranciers.

Naast het welzijn van de dieren en de duurzaamheid, verbetert het scharrelen ook de smaak van het vlees. Het vlees is steviger en malser omdat de dieren voldoende tijd, ruimte en licht hebben gehad om te groeien.

Kom gerust eens langs in de winkel, of bestel via de webshop en hopelijk tot snel!

scharrelslagerij-devleespot