Gourmet, Fondue & Steengrill 

Gezellig en lekker, gourmetten, fondue of steengrillen met vrienden of familie. Scharrelslagerij de Vleespot heeft een ruim assortiment scharrel producten voor een heerlijke en geslaagde gourmettafel.

Wij kunnen voor elke smaak en elk budget een heerelijke scharrelvleesschotel voor u samenstellen zodat u voor elke gast iets heerlijks op tafel zet. We selecteren alleen het beste vlees, en dat proeft u!

scharrelvlees-gourmet

Alles voor een heerlijke en geslaagde avond met familie of vrienden

Weinig dingen zijn gezelliger dan gourmetten of fonduen met vrienden of familie. Maak het naast gezellig ook superlekker met onze gourmetschotels en fondueschotels. We selecteren alleen het beste vlees. En dat proef je!

In ons assortiment vind u alles wat nodig is voor een voor een heerlijke en geslaagde avond met familie of vrienden

Gourmetfolder

In onze folder vindt u informatie over de diverse gourmetpakketten die wij aanbieden. 

Kies uit maar liefst 19 verschillende soorten vlees en Bekijk hoeveel u nodig heeft voor uw gezelschap maak zelf uw samenstelling voor op tafel! De prijs wordt dan de optelsom van de verschillende componenten. 

 

Bekijk onze gourmet folder
scharrelslagerij-gourmet-feestdagen

Gourmet & fondue vlees van eigen landerijen

Weinig dingen zijn gezelliger dan gourmetten met vrienden of familie. Maak het naast gezellig ook super lekker met onze gourmetschotels. Het gourmet vlees in onze schotels komt van ons eigen vee.

Kies bewust

Mensen zijn zich steeds bewuster van het belang van goede voeding. Stap één is u bewust te zijn van de keuzes die u maakt in het voedselaanbod en te weten wat u precies eet. Is het vers, eerlijk en gezond?

Wij kiezen bewust voor kleinschaligheid en werken nauw samen met onze boeren om het dierenwelzijn en de kwaliteit te waarborgen. 

Onze dieren hebben een goed leven gehad in alle rust en ruimte. En dat proeft u!
Het gourmet vlees uit onze slagerij, kopen wij van bekende boeren die wij regelmatig bezoeken. Bestel onze pure producten en gourmet vlees nu ook gewoon simpel in onze webshop.

Gourmet met écht scharrelvlees

Bij ons kunt u terecht voor een heerlijk Gourmet, fondue en steengril assortiment dat bestaat uit diverse specialiteiten.

In ons assortiment vind u alles wat nodig is voor een voor een heerlijke en geslaagde avond met familie of vrienden

Kom bij ons langs in de winkel, of bestel via de webshop en hopelijk tot snel!

scharrelslagerij-devleespot