Lokaal geproduceerd kwaliteitsvlees voor de BBQ

Bij scharrelslagerij de Vleespot zijn we gek van barbecueën. Of u nu gaat voor een vrij basic BBQ met burgers en spiesjes of een compleet aangeklede BBQ met groot vlees; bij ons zijn de mogelijkheden eindeloos!

We hebben een groot aanbod van groot en stoer vlees voor de echte liefhebbers. Een groot stuk vlees is heerlijk en gemakkelijker te bereiden dan u denkt.

Ook hebben wij diverse pakketten samengesteld waar u een keuze uit kunt maken. Heeft u vragen of specifieke wensen? Vraag het ons!

Bij scharrelslagerij de Vleespot hebben we alles voor de perfecte BBQ!

scharrelslager-bbq

Alles voor uw barbecue

Heeft u een feestje of wilt u een bedrijfs-BBQ organiseren? Wij verzorgen een BBQ op locatie eventueel zelfs inclusief bediening.

Of gewoon lekker met de familie barbecueën? In ons assortiment vind u alles wat nodig is voor een voor een heerlijke en geslaagde avond met familie of vrienden

BBQ Folder

Voor alle barbecue’s groot en klein denken we graag met u mee. Kijk in de folder naar alle mogelijkheden. Bij vragen horen we het graag.

Bekijk onze BBQ folder
scharrelslager-barbecue

Barbecue op locatie

Geeft u een feestje en wilt u zelf niet achter de BBQ staan? Wij kunnen de catering en het barbecueën voor u regelen. Neem contact met ons op voor meer informatie. U heeft tijd en aandacht voor uw gasten, wij regelen de rest. Met veel plezier staan wij achter de BBQ

Barbecue huren?

  • Wij zijn in het bezit van kolenbarbecues en gasbarbecues.
  • Bij aankoop van al het vlees voor de barbecue is de huur gratis (exclusief €15 gasverbruik).
  • U kunt de barbecue vuil inleveren, wij rekenen dan €25 aan schoonmaakkosten.
  • Voor het barbecueën op kolen hebben wij voor u houtskool, briketten en aanmaakkrullen

Geniet van scharrelvlees op de BBQ

Bij ons kunt u terecht voor een heerlijk BBQ assortiment dat bestaat uit diverse specialiteiten. In ons assortiment vind u alles wat nodig is voor een voor een heerlijke en geslaagde avond met familie vrienden of collega’s

Daarnaast is het mogelijk om een barbecue voor grote partijen te organiseren met onze hulp, waarbij ook een compleet verzorgde barbecue mogelijk is.

Kom bij ons langs in de winkel, of bestel via de webshop en hopelijk tot snel!

scharrelslager-de-vleespot-bbq