Heerlijk scharrel barbecuevlees

Bij scharrelslagerij de Vleespot zijn we gek van barbecueën. Of u nu gaat voor een basic BBQ met burgers en spiesjes of een compleet aangeklede BBQ met groot vlees; bij ons zijn de mogelijkheden eindeloos!

We hebben een groot aanbod van groot en stoer vlees voor de echte liefhebbers. Een groot stuk vlees is heerlijk en gemakkelijker te bereiden dan u denkt.

Ook hebben wij diverse pakketten samengesteld waar u een keuze uit kunt maken. Heeft u vragen of specifieke wensen? Vraag het ons!

Bij slagerij de Vleespot hebben we alles voor de perfecte BBQ!

Lees meer BBQ
scharrelslager-bbq
scharrelvlees-gourmet

Gourmetten met kwaliteitsvlees

Gezellig en lekker. Gourmetten, fondue of steengrillen met vrienden of familie. Scharrelslagerij de Vleespot heeft een zeer ruim assortiment producten voor een heerlijke en geslaagde gourmettafel. Wij kunnen voor elke smaak en elk budget een gourmetschotel voor u samenstellen zodat u voor elke gast gegarandeerd iets lekkers op tafel zet.

Uiteraard kunnen wij uw gourmet, fondue of steengrill zo compleet maken als u dat wenst, dus inclusief de sausjes, stokbrood, salades etc. Dus wilt u binnenkort gezellig gaan gourmetten, dan kunnen wij er voor zorgen dat u het lekkerste op tafel zet. Wij informeren u graag bij het samenstellen van de gourmetschotel zoals u dat wenst.

Meer informatie

Maak het compleet met echt scharrelvlees

Het vlees wat u bij ons kunt vinden is van hoogstaande kwaliteit. De kwaliteit van het vlees, duurzaamheid en het welzijn van de dieren staat bij ons centraal. 

In ons assortiment vind u alles wat nodig is voor een voor een heerlijke en geslaagde avond met familie of vrienden

Kom bij ons langs in de winkel, of bestel via de webshop en hopelijk tot snel!

scharrelslagerij-de-vleespot-toonbank